Informatie

Even voorstellen….

Mijn naam is Floris Schaake en woon met m’n gezin in het mooie gelderse Apeldoorn. Ik werk in de IT en daarnaast fotografeer ik graag als hobby.

Fotograferen doe ik al sinds 2009 en sindsdien ben ik steeds bezig geweest met het verbeteren en proberen van allerlei technieken en stijlen fotografie.

Zo ben ik eigenlijk naar een eigen stijl en richting gegroeid. Het voordeel van fotograferen voor je plezier doen is natuurlijk dat je jezelf niet perse heel breed hoeft in te zetten, en ik me vooral kan focussen op dat portretwerk dat k mooi vind om te maken. Natuurlijk heeft het ook nadelen zoals bekostigen van allerlei apparatuur, maar dat maakt je ook weer creatief in het gebruiken van de apparatuur die je tot je beschikking hebt.

Zou je zelf ook eens een portretsessie bij mij willen doen neem dan gerust contact op en dan gaan we bespreken wat er allemaal mogelijk is.Contactgegevens

Floris Schaake

E-mail : floris@fs-photography.nl
Telefoon : 06-10506045

Facebook : https://www.facebook.com/fschaake
Instagram : https://www.instagram.com/fleptoeter/
Prijzen

Het kopje waar iedereen naar zoekt. Omdat ik hobbyfotograaf ben, heb ik niet de kosten van een professionele fotograaf en kan dus redelijk laag blijven qua prijzen. Echter maak ik ook kosten en als ik mijn hobby wil blijven doen, zal ik dat die kosten moeten dekken.

Een portretsessie kan bij mij al vanaf €40,-. Overige soorten fotografie, denk aan bruiloften, newborn, evenementen, groepen en zakelijke verzoeken gaan op aanvraag, ivm beschikbare tijd en uitrusting van mijn kant. Zie ik het niet zitten dan zal ik dat ook eerlijk doorgeven, want je wilt natuurlijk niet betalen voor een product waar je niet tevreden over bent. Ik kan dan ook altijd een aanbeveling van andere fotografen doen die wellicht wel kunnen voldoen aan je verzoek.

Portret sessie : €40,-
Portret sessie met studioapparatuur : €50,-
Zwart/Wit Sessie : €50,-

Buiten de omgeving van Apeldoorn reken ik wel reiskosten.

© 2019 FS-Photography . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.